Click for more products. Sulje
No produts were found.

Isä Ted - kausi 1. (2 DVD)

Father Ted

Pääosissa Dermot Morgan, Ardal O'Hanlon ja Frank Kelly

Tekstitys suomi, ruotsi

Ensimmäinen tuotantokausi

PAINOS LOPPU

Lue lisääShow less
14,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6438044230154
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan(1)
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Pienessä seurakunnan talossa, pikkuruisella Craggy Islandilla jossain Irlannin länsirannikolla, kolme pappia ja taloudenhoitaja käyvät loputonta filosofisten keskustelujen sarjaa. Katolismi vai kakku? Uskonto vai rullaluistelu? Ovatko kaukana olevat lehmät pieniä vai isoja? Tervetuloa hämmentävään ja hämmentyneeseen Isä Tedin maailmaan.

Kolme pappia, joista yksi on Isä Ted, ja joka ensi silmäyksellä vaikuttaa ihan normaalilta. Hän ei ole kova juomaan, eikä innokas rullaluistelija ja hänellä on vahva käsitys todellisuudesta. Ted on karkoitettu Craggy Islandille syistä jotka eivät koskaan selviä, mutta niillä voi olla jotain tekemistä kirkon varojen väärinkäytön kanssa.

Isä Dougal on nuori, viaton ja uskomattoman tyhmä. Elämässä on paljon asioita, jotka menevät häneltä ohi. Mikään ei ole hänestä ihanampaa kuin sci-fin katsominen rullaluistimet jalassa. Hän on yksinkertainen mies, joka pitää yksinkertaisista asioista.

Isä Jack ei ole nähnyt selvää päivää sitten vuoden 1936 ja on ihan tyytyväinen juodessaan wc:n puhdistusainetta viskin sijaan. Hänellä on uskomattoman suppea sanavarasto, se pitää sisällään kolme sanaa (drinkki, tytöt ja kolmas, painettavaksi kelpaamaton), jotka kertovat kaiken mitä tarvitsee tietää hänen rajoittuneesta henkisestä tilastaan.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6438044230154
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle