×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Muiden hyväksi (2010) DVD

El mal ajeno / For The Good Of Others

Ohjaus Oskar Santos

Pääosissa Eduardo Noriega, Belén Rueda ja Angie Cepeda

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
19,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
6416335180081
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

MUIDEN HYVÄKSI kysyy, mitä pitäisi tehdä, jos meillä olisi kyky parantaa, mutta siitä joutuisi maksamaan kovan hinnan henkilökohtaisesti.

Päähenkilö Diego on äärimmäisten kipujen kanssa kamppailevien potilaiden kanssa työskentelevä lääkäri, joka tuntuu itse leijuvan elämän läpi kuin puudutuksessa. Diegoa esittävän Eduardo Noriegan mukaan ”elokuvalla on trillerin rakenne. Mutta tässä trillerissä on fantasiaelementtejä ja melodraamaa. Siinä on myös kreikkalaisen tragedian aineksia. Päähenkilö joutuu tekemään raskaita päätöksiä, joiden myötä hänen läheistensä elämä joutuu vaakalaudalle. Tätä elokuvaa on mahdoton luokitella. Se ei anna mahdollisuutta arvata, mitä tapahtuu seuraavaksi.”

Elokuvan naispääosassa nähdään Orpokodista, Julian silmistä ja Serranon perheestä tuttu Belén Rueda. Muiden hyväksi on ensimmäinen Alejandro Amenábarin (Tesis, The Others, Meri sisälläni) toiselle ohjaajalle tuottama elokuva. Santosin taustajoukot ovat Espanjan valioliigaa, raskainta kaliiberia. Amenábarin lisäksi elokuvantakana on Telecinco-yhtiö, joka on ollut tuottamassa elokuvia Orpokoti, Pan’s Labyrinth ja Hierro.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416335180081
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle