Click for more products. Sulje
No produts were found.

Merelle (2009) DVD

Alamar

Ohjaus Pedro González-Rubio

Pääosissa Jorge Machado, Roberta Palombini ja Natan Machado Palombini

Tekstitys suomi, ruotsi

Painos loppu

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6416335180210
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Isän ja pojan yhteisestä kesästä kertova draama on kuvattu Meksikon Karibian puoleisella rannikolla, turkoosin meren kehystäessä maisemaa. Italialainen nainen ja meksikolainen maya-intiaani rakastuvat, saavat lapsen, ja eroavat. Siihen loppuu tämän elokuvan dramatiikka, ja päästään asiaan. Sukeltelua turkoosissa meressä, kalastusta ja ruoanlaittoa, isän ja pojan luonnon ehdoilla etenevä tutustuminen toisiinsa.

Tarina perustuu elettyyn elämään. Henkilöt esittävät itseään. Isä ja poika viettävät yhteistä kesää Banco Chinchorron koralliriutalla. Lopuksi poika palaa äidin luo Roomaan. Tunnelma on intiimi ja välitön. Yksinkertainen elämä musertavan kauniin luonnon ympäröimänä voisi olla yltiöpäinen hippifantasia, mutta tämä elokuva saa kaiken tuntumaan luontevalta ja itsestään selvältä. Ehkä siksi, että meren yllä leijuu melankolia, tietoisuus kaiken väliaikaisuudesta. Elokuvan viehätys perustuu vahvalle läsnäololle. Kaikki on merkityksellistä.

Merelle – elokuva tehtiin Meksikon Karibian puoleisella rannikolla sijaitsevalla Banco Chinchorron koralliriutoilla. Ne sijaitsevat noin 30km päässä rannikolta. Riuttoja rannikosta erottava kilometrin syvyinen kanjoni tekee alueesta ainutlaatuisen. Alle puoli prosenttia koko alueesta on pinnan yläpuolelle ulottuvia saaria. Korallilajeja on toistaiseksi dokumentoitu lähes sata. Riuttoja kutsutan myös laivojen hautausmaaksi. Toistaiseksi on löydetty 44 laivanhylkyä, joista vanhimmat ovat peräisin 1500-luvulta.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416335180210
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle