Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Häkissä (2010) DVD

Captifs / Caged

Ohjaus Yann Gozlan

Pääosissa Zoé Félix, Eric Savin ja Arié Elmaleh

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisää
16,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
3387010010241
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Kukaan ei kuule heidän huutoaan. Kukaan ei saavu heidän avukseen.

Tiivistunnelmainen kauhutrilleri käynnistyy, kun nuoren sairaanhoitajan Carolen (Zoé Félix) komennus Balkanilla päättyy. Hän lähtee kotimatkalle muiden kriisialueveteraanien kanssa kiihkeän positiivisen tunnelman vallitessa.

Seurueen auto ohjataan kiertotielle keskellä metsää. Kohta avustustyöntekijät viruvat kaltereiden takana vailla tietoa huomisesta. Ainoa yhteys ulkomaailmaan ovat likaiset ja hirviömäiset itäeurooppalaiset punaniskat, joiden motiivit ovat hämärän peitossa - kunnes miehet eräänä päivänä kaivavat kirurginveitsensä esiin.

Tunnelmaansa mestarillisesti kiristävässä kertomuksessa on Saw- ja Hostel-elokuvien shokkiryöpyksen sävyjä. Kerrontaa leimaa kuitenkin 2000-luvun ranskalaisen kauhuelokuvan uudelle aallolle ominainen karun tyylikkyyden taju.

Kierroksia lisää kauniin Zoe Félixin huikea roolisuoritus: herkkyyttä hehkuvan naisen on turvauduttava kerta toisensa jälkeen vatsaa kouraisevan karmiviin äärikeinoihin. Itä-Euroopan metsien todellisten kauhujen kohtaaminen silmästä silmään vaatii uhrauksia ja voimakeinojen soveltamista, joiden rinnalla työskentely sotasairaalassa on silkkaa leikkiä.

Lue lisää
Tuotetiedot
3387010010241
Arvostelut
Ei arvostelua

Valikko

Settings

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään