×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Teuvo Tulio - kokoema 1 (1938-1944) (4 DVD)

Ohjaus Teuvo Tulio

Pääosissa Eino Jurkka, Verna Piponius, Turo Kartto, Kaarlo Oksanen, Rakel Linnanheimo ja Mirjami Kuosmanen

Tekstitys suomi, ruotsi, englanti

Sisältää elokuvat LAULU TULIPUNAISESTA KUKASTA, VIHTORI JA KLAARA, UNELMA KARJAMAJALLA, SELLAISENA KUIN SINÄ MINUT HALUSIT

Lue lisää
20,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
6415018624591
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Teuvo Tulio (1912-2000) on suomalaisen elokuvan suuria mestareita, joka saavutti kansainvälisen maineen visuaalisesti loistavien melodraamojen ohjaajana ja tuottajana. Neljän elokuvan kokoelma sisältää paljon mielenkiintoista lisämateriaalia, mm. Teuvo Tulion ja jokaisen elokuvan esittelyt.

LAULU TULIPUNAISESTA KUKASTA (1938, 1 h 39 min). Johannes Linnakosken romaanin filmatisointi on intensiivinen kuvaus Koskelan Olavin, pelottoman koskenlaskijan ja naisten valloittajan elämästä. Pääosissa ovat Kille Oksanen ja Rakel Linnanheimo.

VIHTORI JA KLAARA (1939, 1 h 33 min). Tulion ainoa komedia perustuu suosittuun sarjakuvaan. Riehakkaan farssin pääossissa koheltavat Eino Jurkka, Verna Piponius, Turo Karttu ja Nora Mäkinen.

UNELMA KARJAMAJALLA (1940, 1 h 37 min). Intohimo hehkuu rikkaan talon raikulipojan Aarnen ja nuoren piian Sirkan romanssissa, jota varjostavat Aarnen petollisuus ja toisen piian Kirstin mustasukkaisuus. Pääosissa ovat Kille Oksanen, Sirkka Salonen ja Kirsti Hurme.

SELLAISENA KUIN SINÄ MINUT HALUSIT (1944, 1 h 39 min). Dramaattinen tarina viattomasta maalaistytöstä, joka lähtee kaupunkiin, valitsee vääriä miehiä ja ajautuu itsetuhon tielle päätyen satamaan ilotytöksi. Pääosissa ovat Louise-Marie Fock, Ture Are ja Kunto Karapää.

Lue lisää
Tuotetiedot
6415018624591
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään