Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Rytmiä ja iskelmiä (1936) DVD

Pääosissa Olavi Virta, Harry Bergström, Dallapé ja Tapio Rautavaara

Ei txt

Kansallinen Audiovisuaalisen arkiston kokoelmista koostettu musiikki dokumentti.

Lue lisää
14,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
6415018631049
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Rytmi-pojat, Harmony Sisters, Ramblers, Olavi Virta, Harry Bergström, Dallapé, Tapio Rautavaara ja Rytmi-Veikot. Iskelmä- ja rytmimusiikin ikivihreitä säveliä kuullaan ja nähdään harvinaisissa lyhytelokuvissa.

Yleisradion syysparaati (1935) on Rytmipoikien radioitu näytös, jossa laulavat iskelmätaivaan enkeleinä Harmony Sisters. Rytmiä ja iskelmiä (1936) -filmin tähti Eugen Malmstén päättää iltansa haaveiden tangoon ja Iskelmäparaatin (1939) kimalluksessa esiintyy uusi kuningas, Olavi Virta.

Eino Katajavuoren ksylofoni soi ilmoille sodan enteet, samalla kun sävelten tulitusta tarjoilee Harry Bergströmin orkesteri. Juoksuhaudoissa ja Väliaikainen ovat ne hitit , joita katujen laulavat Pihasoittajat (1942) esittävät. George de Godzinskyn korsuorkesteri ja Liisa pien’ herkistävät lopuksi messuhallin aseveli-illan.

Vuoden 1945 vaihtuessa lyö Dallapé uutiskameran edessä lavatanssin ensitahdit. Reilut reissumiehet Reino Helismaa ja Tapio Rautavaara virittävät kitaransa: Laulu tuntureille (1949) iskee suoraan sydämeen. Myös pääkaupungin tanssiparketeilla on poltetta, kun Etelän rytmejä (1950) kuumentavat Rytmi- Veikot.

Lisämausteen Kansallisen audiovisuaalisen arkisto kattaukseen tuovat mainosfilmit . Musiikkipitoisissa paloissa esiintyvät sekä Kimara- että Kipparikvartetti. Itse Olavi Virta ja Tapio Rautavaara tarttuvat mainostajina mikkiin ja James- ja Hot Rod -farkku filmeissä svengaa jo 1960-luvun rokki.

Lue lisää
Tuotetiedot
6415018631049
Arvostelut
Ei arvostelua

Valikko

Settings

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään