Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Ang Lee Trilogy (3 DVD)

Ohjaus Ang Lee

Sihung Lung, Yu-Wen Wang, Chien-lien Wu, Winston Chao, May Chin ja Ya-lei Kuei

Tekstitys Englanti

Sisältää elokuvat Pushing Hands, Hääjuhla, Syö juo mies nainen.

32,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
5060105722868
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

PUSHING HANDS:

Mestari Chu, eläkkeellä oleva kiinalainen tai-chi mestari, muuttaa New Yorkiin poikansa Alexin, amerikkalaisen miniänsä Marthan ja heidän poikansa Jeremyn luo. Martha kirjoittaa ensimmäistä novelliaan ja Chun läsnäolo aiheuttaa ongelmia projektin kanssa. Alex joutuu taistelemaan pitääkseen perheensä kasassa, eikä asiaa helpota ristiriita, joka syntyy kiinalaisen kulttuuritradition ja amerikkalaisen modernin elämäntavan kohdatessa Alexin omassa elämässä.

HÄÄJUHLA:

Simon ja Wei-Tung ovat Manhattanilla asuva homopariskunta. Välttääkseen Wei-Tungin vanhempien epäilyjä Simon ehdottaa sopimusavioliittoa Wei-Tungin ja Wei-Wein, greencardin tarpeessa olevan maahanmuuttajatytön välillä. Kun Wei-Tungin vanhemmat sitten saapuvat Amerikkaan häihin, he vaativat juhlasta suureellista tilaisuutta, joka aiheuttaa monenmoisia ongelmia...

SYÖ JUO MIES NAINEN:

Vanhempi mestarikokki Chu elää Taipeissa isossa talossa kolmen naimattoman tyttärensä kanssa. Jia-Jen on kristityksi kääntynyt kemian opettaja, Jia-Jen on lentoyhtiön päällikkö ja Jia-Ning opiskelee ja työskentelee pikaruokaravintolassa. Elämä talossa pyörii valtaisan sunnuntai-illallisrituaalin ja perheenjäsenten rakkauselämän ympärillä.

Tuotetiedot
5060105722868
Arvostelut
Ei arvostelua

Valikko

Settings

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään