Click for more products. Sulje
No produts were found.

Mikko Niskasen elokuvat (3 DVD)

Käpy selän alla (1966), Lapualaismorsian (1967), Asfalttilampaat (1968)

Ohjaus Mikko Niskanen

Pääosissa Kristiina Halkola, Kirsti Wallasvaara,Aulikki Oksanen,Eero Melasniemi, Kristiina Halkola ja Pekka Autiovuori

Ei txt

PAINOS LOPPU

Lue lisääShow less
15,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6415018626120
Suosikit1
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

KÄPY SELÄN ALLA (1966, 1 h 24 min). Neljä kaupunkilaisnuorta lähtee telttaretkelle maaseudulle. Juhlinta öisellä tanssilavalla nostaa esiin myös mustasukkaisia ja kätkettyjä tunteita. Kuudella Jussilla palkittu Käpy selän alla on yksi suomalaisen elokuvan suurimmista yleisömenestyksistä ja se muistetaan nimenomaan Kirsti Wallasvaaran, Kristiina Halkolan, Pekka Autiovuoren ja Eero Melasniemen koskettavista roolisuorituksista.

LAPUALAISMORSIAN (1967, 1 h 25 min). Sodanvastaisuus ja nuorisoradikalismi kuvaavat 60-luvun opiskelijoiden aatemaailmaa, mutta yhteiskunnallisen murroksen keskellä jokaisen on itse löydettävä oma onnensa. Elokuvassa on myös mielenkiintoisia dokumenttijaksoja, mm. vuoden 1967 vapun juhlinnasta ja ydinaseiden vastaisesta mielenosoituksesta. Pääosissa nähdään Kristiina Halkola, Pekka Laiho, Kirsti Wallasvaara, Jukka Sipilä ja Aulikki Oksanen.

ASFALTTILAMPAAT (1968, 1 h 15 min). Kirjastovirkailija Ville Herman rakastuu talonmies Kannisen tyttäreen Liisaan, mutta heidän onnensa kaatuu ilkeämielisiin juoruihin. Elokuva kertoo herkästä rakkaudesta, ja elämästä ahdasmielisessä pikkukaupungissa jossa kaikki poikkeavat yksilöt päätyvät helposti muiden silmätikuksi. Pääosissa ovat Kirsti Wallasvaara ja Eero Melasniemi.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6415018626120
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle