×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Savages (2012) DVD

Raakalaiset 

Ohjaus Oliver Stone

Pääosissa Blake Lively, Taylor Kitsch, John Travolta

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
14,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
5050582930740
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Kuvaus

Kolminkertainen Oscar®-voittaja Oliver Stone palaa valkokankaalle vauhdikkaalla trillerillä Raakalaiset. Rikoselokuvan näyttelijäkaarti on täynnä tähtiä: nuorten nousevien nimien Taylor Kitschin, Blake Livelyn ja Aaron Johnsonin rinnalla nähdään valkokangasveteraanit John Travolta, Benicio Del Toro ja Salma Hayek sekä Emile Hirsch ja Demian Bichir.

Buddhalaista filosofiaa harrastava Ben (Aaron Johnson) ja hänen hyvä ystävänsä, nuori sotaveteraani Chon (Taylor Kitsch) pyörittävät Laguna Beachilla menestyvää kasvuyritystä: he viljelevät maailman laadukkainta marijuanaa. Toimeentulo on erikoinen ja niin on miesten rakkauselämäkin, sillä heillä on myös yhteinen tyttöystävä, kaunis Ophelia (Blake Lively). Elämä hellii nuoria Etelä-Kalifornian auringossa, mutta kaikki muuttuu kun meksikolainen kartelli kiinnostuu miesten bisneksestä ja vaatii päästä osingolle.

Kartellin johtaja Elena (Salma Hayek) ja hänen kovaotteinen kätyrinsä Lado (Benicio Del Toro) eivät kuitenkaan tiedä, keiden kanssa ovat tekemisissä. Ben ja Chon lähtevät sotaan kartellia vastaan, vaikka tilanne vaikuttaa epätoivoiselta. Apua he saavat kaulaansa myöten korruptiossa rypevältä huumepoliisilta (John Travolta). Näin käynnistyy häikäilemättömien juonien ja petosten sarja, jossa panokset ovat korkeat - raakalaismainen tahtojen taisto.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5050582930740
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle