Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Only God Forgives (2013) DVD

Ohjaus Nicolas Winding Refn

Pääosissa Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm

Tekstitys Suomi, Ruotsi

8,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
5706141787170
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Ryan Gosling ja Nicolas Winding Refn ovat Cannes'n elokuvajuhlilla parhaan ohjaajan palkinnon voittaneen Drive-elokuvan (2011) tapaan lyöttäytyneet jälleen yhteen ultracoolissa, voimakkaassa elokuvassa. Vuonna 2013 Cannes'n merkittävimmästä palkinnosta, Kultaisesta palmusta, kilpaileva Only God Forgives on räjähtävä tarina thai-nyrkkeilystä, huumekartelleista, kostosta ja Bangkokin alamaailman tavasta jakaa oikeutta.
Ryan Gosling (The Place Beyond the Pines, 2013) esittää Juliania, thai-nyrkkeilyklubin johtajaa. Klubin pyörittäminen on kuitenkin vain perheen kansainvälisen huumeimperiumin peitetoimintaa. Kun Julianin veli Billy murhataan, saapuu dominoiva gangsteriäiti Crystal (Kristen Scott Thomas, Bel Ami, 2012, Neljät häät ja yhdet hautajaiset, 1994) viemään suosikkipoikansa ruumiin kotiin ja vaatimaan Julianilta kostotoimia. Murhaajajahti johtaa julmuuden kierteeseen, jonka kapellimestarina sapeliaan heiluttaa kaupungin alamaailmalle oikeuksia jakava paikallinen seriffi.

Winding Refnin käsikirjoitus- ja ohjaustyön kerronta viljelee intensiivisiä mielikuvia äärimmäisestä raakuudesta elinvoimaisen hypnoottisen musiikin säestämänä. Only God Forgives on tanskalaisen Winding Refnin yhdeksäs ohjaustyö. Hän on ohjannut elokuvahistorian omaleimaisimpien elokuvien joukkoon kuuluvia teoksia, kuten Pusher-trilogia (1996-2005), Bleeder (1999) ja Valhalla Rising (2009).

Tuotetiedot
5706141787170
Arvostelut
Ei arvostelua

Valikko

Settings

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään