×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

The Railway Man (2013) Blu-ray

Ohjaus Jonathan Teplitzky

Pääosissa Colin Firth, Nicole Kidman, Stellan Skarsgård

Tekstitys suomi, ruotsi

Lue lisääShow less
17,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
6416548584935
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Eric Lomax (Colin Firth) on intohimoinen junaharrastaja, joka tuntee rautatiet, junat ja juna-aikataulut kuin omat taskunsa. Elämänsä rakkauden, Patrician (Nicole Kidman), Lomax kohtaa vasta viisikymppisenä ? tietysti junassa.

Rakastuminen nostaa pintaan syvälle padottuja tunteita. Lomax on nimittäin toisen maailmansodan veteraani. Sotavankeudessa, 'Kuoleman rautatien' rakennustyömaalla Thaimaassa koetut kauheudet alkavat nousta pintaan painajaisina ja hillittöminä väkivallan purkauksina.

Lopulta Lomax myöntää, että hänen on kohdattava menneisyytensä ja kiduttajansa silmästä silmään voidakseen päästä eteenpäin elämässään. Mutta pystyykö hän unohtamaan - saati antamaan anteeksi?

Japanilaiset rakensivat 'Kuoleman rautatieksi' kutsutun radan toisen maailmansodan aikana käyttäen rakennustöissä sotavankeja ja pakkotyöläisiä. Tuhannet vangitut liittoutuneiden sotilaat joutuivat pakkotyöhön rautatielle. Parikymppinen Eric Lomax oli yksi heistä.

Eric Lomaxin omaelämäkerralliseen kirjaan, The Railway Man, perustuvan romanttisen draaman on ohjannut Jonathan Teplitzky ja sen päärooleissa nähdään Oscar-voittajat Colin Firth ja Nicole Kidman.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416548584935
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle