Click for more products. Sulje
No produts were found.

Kuviemme takaa - KIRJA

LUC DARDENNE

Elokuvan rajat ylittävä, syvällinen ja runollinen puheenvuoro elokuvanteosta ja todellisuuden muovautumisesta taiteeksi.

Lue lisääShow less
15,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
9789520104320
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Elokuvamaailma tuntee muutamia legendaarisia ohjaajaveljeksiä: Suomesta Kaurismäen veljekset, Italiassa Tavianin veljekset, Yhdysvalloista Coenin veljekset ja Belgiasta Dardennen veljekset.

Belgialaiset Jean-Pierre ja Luc Dardenne ovat itseoppineita elokuvaohjaajia, joiden elokuvakielessä yhdistyvät yhteiskunnallisesti osallistuva viesti ja hienosyinen dokumentaarisuus. Päiväkirjamuotoon kirjoitettu Kuviemme takaa valottaa paitsi arvostettujen ohjaajaveljesten elokuvien syntyprosessia ja teosten taustoja myös elokuvaohjaajan työtä yleensä. Kuten heidän elokuvissaan, todellisuus tallentuu kirjan sivuille riisutuin kuvallisin keinoin.

Kirja valottaa konkreettisella tavalla sitä tietä, jota taiteilijan on seurattava etsiessään omaa totuuttaan. Tienviittoina toimivat milloin filosofiset oivallukset, milloin kirjallisuus tai elokuva. Filosofisuudessaan kirja kantaa yli elokuvan tekemisen rajojen. Helposti lähestyvä päiväkirjamuoto ja ajattelun sekä havaintojen kirkkaus tekevät siitä yleismaailmallisen ja hyvin inhimillisen teoksen.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
9789520104320
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle