×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

JACK NICHOLSON by Marc Eliot - KIRJA

Yhden viime vuosikymmenien suosituimman ja parhaimman miesnäyttelijän elämä ja elokuvat.

400 sivua.

Lue lisää
30,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
9789520110727
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Jack Nicholson aloitti näyttelijäuransa parikymppisenä vuonna 1958. Sen jälkeen hän on ollut yli 60 elokuvassa, ja tällä hetkellä hänen huhutaan olevan mukana Warren Beattyn hankkeessa. Hän on voittanut kolme Oscaria kolmella eri vuosikymmenellä ja saanut lukuisia muita palkintoja ja tunnustuksia.

Useimmissa rooleissaan hän on ollut kapinallinen, ulkopuolinen, jopa antisankari. Hänen uransa lähti kiitoon vuoden 1969 elokuvasta Easy Rider – matkalla, jota seurasi kolme kultaista vuosikymmentä ja sellaisia elokuvia kuin Yksi lensi yli käenpesän,The Shining – Hohto ja Hellyyden ehdoilla. Hän on myös ohjannut neljä elokuvaa.

Marc Eliot aloittaa tarinansa Jackin syntymästä ja etenee vuoden 2013 Oscar-gaalaan asti. Harjaantuneena elämäkerturina hän istuttaa alussa lukijaan uteliaisuuden siemenen vihjaamalla salaisuudesta, joka on vaikuttanut Nicholsoniin niin ihmisenä kuin näyttelijänä. Eliot ei petä, ja salaisuus kerrotaan, kun tarinaa uskomattomine käänteineen on ehtinyt ahmia jo melkoisen osan. Jackin elämän varrelta ei tunnetusti puuttunut naisia, alkoholia, huumeita ja yleistä sekoilua. Kaiken tuon ohella hän on kuitenkin kunnianhimoinen, äärimmäisen ammattimainen ja monipuolinen näyttelijä – ja eittämättä yksi aikamme suurimmista.

Marc Eliot on amerikkalainen tietokirjailija. Hän on kirjoittanut elämäkertoja lukuisista näyttelijöistä ja muusikoista Ronald Reaganista Paul Simoniin.

Lue lisää
Tuotetiedot
9789520110727
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään