×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Reinikainen (1982–1983) (2 DVD)

Pääosissa Tenho Saurén, Pentti Kultala, Mauri Kuosmanen

Ei txt

Sisältää sarjan kaikki kaudet.

Lue lisääShow less
12,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
6416415650916
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Konstaapeli Reinikainen pistää niin maan perusteellisesti asiat kuntoon ja konnat kuriin. Hämeenperästä Tampereelle siirtyneellä, leppoisaan meininkiin tottuneella maaltamuuttajalla on kaupunkilaispoliisin työssä ja kiireisessä elämänmenossa totuttelemista - ja muilla Reinikaiseen. Hurtilla huumorillaan Reinikainen kuitenkin soluttautuu uuteen työporukkaansa "keittiön kautta". Hän solmii ystävyys, yhteistyö- ja avunantosopimuksen sosiaalitarkkailija Ailin kanssa. 
Artturi Sakari Reinikainen riipii työkavereidensa hermoja ainaisella suunpieksennällään, mutta saa kieltämättä tuloksiakin aikaan. Yöpartiossa pitkästyvä Reinikainen on valmis ajamaan mustanmaijan kulman taakse piiloon, jotta kadulla alkaisi syntyä jotain säpinää. Hänen kollegoidensa työmenetelmät ovat nekin välillä varsin persoonallisia.

Konstaapelimme hymy ei hyydy edes sähkökatkon aikana, juttua riittää kun hän juuttuu hissiin tunnetun tv-tähden kanssa (Ritva Valkama). Ainoa henkilö, jonka edesottamukset saavat Reinikaisen vakavaksi, on oma äiti, Lempi. Äiti järjestää pojalleen niin kovan palan purtavaksi, että tämän terveys alkaa horjua. 
DVD:llä on tv-sarjan kaikki 14 jaksoa: Kun toimeen tartutaan, Toinen toisemme ja poliisi, Hammasten kiristys, Koiranelämää, No onkos tullut kesä, Pieni yösoitto, Tähdet kertovat, Jäitä hattuun, Paljon onnea vaan, Soutuvenheellä Kiinaan, Perässähiihtäjä, Hämeenperästä kuuluu, Pasianssia ja psykologiaa, Läksiäiset sekä Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416415650916
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle