Click for more products. Sulje
No produts were found.

Suomalainen Mies - Oiva Lohtander (4 DVD)

Joulubileet (1996), Poliisin poika (1998), Raid (2003), Nyrölä 3 (2004)

Pääosissa Oiva Lohtander, Jorma Tommila, Antti Reini, Rauno Juvonen, Kai Lehtinen, Ari-Kyösti Seppo, Alain Azerot

Ei txt

Lue lisääShow less
20,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6416415969872
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Mikä voisi olla upeampi ilmestys kuin Suomalainen mies? Tähän kokoelmaan on kerätty kattaus elokuvia ja sarjoja, joissa suomalainen mies on parhaimmillaan.

Joulubileet, Oiva Lohtander - Paras miessivuosa-Jussi

Keskellä kesää Bona on päättänyt järjestää vankilasta vapautuvalle veljelleen Mikelle ikimuistoiset joulubileet. Possu varastetaan sikalasta, jouluherkut kaupasta ja kuusi taidenäyttelyn avajaisista. Joulupukin tärkeän roolin vetää uskoon tullut pikkurikollinen Hämäläinen (Oiva Lohtander), joka oli myynyt Miken epäonniseen pankkiryöstöön rikkinäisen haulikon ja pakoauton, joka ei toiminut

Poliisin poika

Hikinen kesäpäivä Rovaniemellä. Trampas, viinaan menevä pikkurikollinen on päättänyt nostaa pankista kerralla enemmän. Kumppaniksi tulee Lepsu, epäonnistuja ties monennessa polvessa. Autokuskiksi saadaan Jusse, musta mies Ruandasta. Mukana on myös raskaana oleva Marjaana, Trampaksen aviopuoliso ja Lepsun sisko. Eikä mikään mene suunnitelmien mukaan.

Raid

Ruotsissa asuva Raid tulee ystävänsä Ukin kutsumana Suomeen. Ukin tytär Merja on tehnyt itsemurhan, mihin vastuullisena Uki pitää tyttären työnantajaa Esconia. Komisario Eero Janssonin (Oiva Lohtander) syliin puolestaan putoaa hankala poliisimurha. Aluksi jäljet tuntuvat johtavan Raidiin, mutta pian Jansson ymmärtää maalin olevan muualla. Raidin ja Janssonin edut yhdistyvät, kun esiin nousee vastustajia, joiden valta ulottuu joka paikkaan ja käsi joka taskuun.

Nyrölä 3

Kesäyö, maalaisidylli, moottoripyöräjengi ja murha. Murhaaja ei löydy minihameessa ja korkokengissä kuten uusi nimismies Jaana Mansikka luulee, vaan kumisaappaissa, haulikko kädessä. Jaana saa avukseen omaperäisen pastori Rouhiaisen (Oiva Lohtander) ja murhatun ystävän Saddamin (Kai Lehtinen). Kylää hallitseva moottoripyöräjengi tekee todistajat vaiteliaiksi..

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416415969872
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle