Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.

12" KIRJA

Anssi Mononen,Anton Staffans,Tomi Koljonen ja Krista Kierikka

12 tuumaa on kirja suomalaisista levykaupoista ja ihmisistä niiden takana.

270s

32,00 € (sis. alv)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Viite:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Toisin kuin monesti kuvitellaan, levykaupat eivät ole katoamassa. Niitä on Suomessa edelleen kymmeniä ja uusiakin perustetaan.

On totta, että internet on imaissut valtavan osan musiikin välityksestä ja monet tutut kaupat ovat lopettaneet toimintansa, mutta Suomessa erikoislevykaupoilla on edelleen vankka asema. Tunnelmaa, jutustelua ja päämäärätöntä selailua ei saa netistä. Monen levykaupan ja -divarin tiskin takana istuu vannoutunut musadiggari, jolle ammatti on elämäntapa.

Loppuvuodesta julkaistava 12 tuumaa -kirja kertoo tarinoita levykaupoista ja ihmisistä niiden takana. Vastaavaa teosta ei ole aiemmin julkaistu Suomessa. Kirjaa varten on tehty lähes 50 haastattelua, otettu uusia valokuvia ja kaivettu arkistomateriaalia. Moni pitkäänkin toiminut levykauppa dokumentoidaan nyt ensimmäistä kertaa.

Viime vuosien uutiset levykaupoista ovat olleet lähes yksinomaan negatiivisia, mikä sapettaa kauppiaita. “Tuntuu kuin suurta yleisöä manipuloitaisiin ajattelemaan, ettei levykauppoihin kannata enää mennä. Se on ihan perseestä”, sanoo eräs kirjaan haastateltu kauppias. Virallisissa myyntitilastoissa ei oteta huomioon kauppojen omaa maahantuontia eikä käytettyjen levyjen myyntiä, jotka ovatkin muodostuneet monen kaupan pelastukseksi.

Kirjassa ääneen pääsee niin aktiivisia kuin lopettaneitakin levykauppiaita Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Kotkasta, Kouvolasta, Kuopiosta, Lahdesta ja Joensuusta.

Joukkorahoituskampanjan tuotot käytetään painokulujen kattamiseen.

Tuotetiedot
Arvostelut
Ei arvostelua

Valikko

Settings

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään