×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

The Kite Runner (2007) DVD

Leijapoika

Ohjaus Marc Forster

Pääosissa Khalid Abdalla, Ahmad Khan Mahmoodzada, Atossa Leoni

Tekstitys englanti

Read more
€14.00 (VAT incl.)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Reference:
5051188153533
Brand:
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

Yhteen viime aikojen kiitellyimmistä romaaneista perustuva Leijapoika on tunteisiin vetoava tarina ystävyydestä, perheestä, kauhistuttavista virheistä ja pelastavasta rakkaudesta. Sodan partaalla olevassa jakautuneessa maassa lapsuudenystävät Amir ja Hassan ovat joutumassa toisistaan iäksi eroon. Kabulissa on kaunis iltapäivä, ja taivas on täynnä harmittoman leijanlennätyskisan riemua. Turnauksen jälkimainingeissa tapahtuva yhden pojan pelokas petos käynnistää katastrofin... ja eeppisen matkan kohti sovitusta. 

Amir on elänyt Amerikassa 20 vuotta, ja hän palaa vaaroja kuhisevaan, talibanien rautaisella otteella hallitsemaan Afganistaniin. Amir on valmis kohtaamaan häntä vainoavat synkät salaisuudet ja ottamaan vielä yhden uskaliaan riskin korjatakseen asiat. 

Golden Globe -ehdokas, ohjaaja Marc Forster (Aidosti outoa, Finding Neverland - tarinan lähteillä ja Monster´s Ball) tuo Khaled Hosseinin myyntimenestyskirjan valkokankaille kera monikulttuurisen näyttelijä- ja kuvausryhmän, joka koostuu loistavista afganistanilaisista ja keskiaasialaisista amatööreistä sekä kansainvälisistä tähdistä. Elokuva kuvattiin länsikiinalaisella aavikolla Afganistanin rajalla. Lopputuloksena on matka uuteen maailmaan universaalin ihmistarinan kautta. Elokuva puhuttelee ketä tahansa, joka on toivonut toista tilaisuutta muutokseen ja anteeksiantamukseen.

Read more
Product Details
5051188153533
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in