×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Talk to Her (2002) DVD 9.7.

Hable con ella / Puhu hänelle

Ohjaus Pedro Almodovar

Pääosissa Javier Camara, Dario Grandinetti

Tekstitys suomi, ruotsi

Julkaisu 9.7.

Read more
€12.00 (VAT incl.)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Reference:
5709165086427
Brand:
Love0
Add to wishlist
Related products
Description

Elokuva kertoo kahdesta miehestä, jotka puhuvat ja puhuvat - kaikille, jotka vain ovat valmiit kuuntelemaan ja myös niille, jotka eivät voi heitä kuulla. Se joku puheen ulottumattomissa voi olla rakastettu, joka makaa koomassa. 
Marco on toimittaja ja hänen rakkaansa Lydia on härkätaistelija. Lydia loukkaantuu areenalla ja päätyy koomapotilaaksi sairaalaan. Sairaalassa Marco tapaa Benignon, nuoren, miehekkään sairaanhoitajan. Benignon elämän suuri rakkaus lepää niin ikään koomassa: sairaanhoitajan sydämen valo on nuori ballerina, joka on jäänyt auton alle. 
Benigno on jo pitkään palvonut kaunotarta kaukaa ja salaa, mutta tytön onnettomuuden myötä Benigno pääsee hoitamaan tyttöä ja huolehtimaan tästä. Benigno ei voi keskustella tiedottoman tytön kanssa, mutta mies voi silti puhua hänelle. 
Marcon ja Benignon samankaltaiset kokemukset tuovat heidät yhteen ja miehet ystävystyvät. Miesten välinen suhde ja heidän rakkautensa kooman sylissä nukkuviin naisiin on elokuvan keskipisteessä; tarinan kantavaksi teemaksi nousee yksinäisyys, jonka voi tuntea niin seurassa 
kuin yksinkin.

Read more
Product Details
5709165086427

Data sheet

Vuosi:
2002
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in