×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Pan's Labyrinth (2006) DVD

El laberinto del fauno

Ohjaus Guillermo del Toro

Pääosissa Ivana Baquero, Ariadna Gil ja Sergi López

Tekstitys suomi, ruotsi

Painos loppu

Read more
€10.00 (VAT incl.)
Painos loppu

Reference:
6416335177692
Brand:
Love1
Add to wishlist
Related products
No items
Description

Vuosi 1944. Raskaana oleva nainen ja kirjoja kainalossaan puristava tyttö kiitävät Espanjan vuorilla armeijan autokaravaanin kyydissä. äidin on päästävä lapsen isän, yltiöagressiivisen everstin luo. Tyttö pakenee yhä syvemmälle fantasian labyrinttiin. Sadistisena riehuvan sissisodan kuolinkouristukset rinnastuvat Ofelian mielikuvitusmaailmaan.

Vanhan myllyn uumenissa avautuu labyrintti. Sen outoa logiikkaa noudattava isäntä Pan ajaa Ofelian yhä merkillisimpiin tehtäviin ja kohtaamisiin. Antiikin kreikkalaisten sorkkakoipi Pan - jolle roomalaiset antoivat nimen Fauni - edustaa luonnon kokonaisuutta. Se ei tee eroa hyvän ja pahan välillä. Sen intohimojen tyydyttämiseen sopivat yhtälailla nymfit ja jumalatteret, eikä Pan pane pahakseen edes satunnaista painia satyyrin kanssa.

Guillermo Del Toron maailmankuva on samanhenkinen. Surrealistinen on läsnä arjessa. Satumaisuus lumoaa herkästi. Heti perään seuraa sadistinen veriteko. Keijujen lento ei ole niin kepeää, kun hurme hulmahtaa siiville tuon tuosta. Del Toron ihmiset ovat inhimillisiä, uljaita ja uhrautuvaisia.

Read more
Product Details
6416335177692
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in