×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Narrow Margin (1990) DVD

Ohjaus Peter Hyams

Pääosissa  Gene Hackman, Anne Archer, James Sikking 

Ei txt

Read more
€14.00 (VAT incl.)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Reference:
5050582612172
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

 Caulfield (Gene Hackman) is a district attorney determined to nail an old adversary. He gets his chance when Carol Hunnicutt (Anne Archer) witnesses a murder committed by the man - but a pack of assassins are determined to kill her before she can testify. Caulfield and Carol take refuge on a train to Vancouver, but the would-be killers are never far behind.

Carol (Anne Archer) on kylvyssä tapaamansa muukalaisen hotellihuoneessa, kun gangsterit murhaavat tämän, koska tämä on varastanut rahaa. Carol tietää olevansa ainoa todistaja ja pakenee Kanadan vuorille syrjäiseen mökkiin. Caulfield (Gene Hackman) tietää Carolin olevan todistaja, ja seuraa tätä suostutellakseen tämän todistamaan. Kun gangsterit seuraavat Caulfieldiä mökille, Carol joutuu pakenemaan Caulfieldin kanssa junalla henkensä edestä.

Elokuva on ohjaaja, käsikirjoittaja ja kuvaaja Peter Hyamsin taideteos, joka tarjoaa vauhdikkaan, toimintaa pursuavan takaa-ajon halki Kanadan vuorien. Elokuva on nautinnollisesti kuvattu, ja sekä Hackman että Archer tekevät loistavaa työtä pääosissa.

Henkeäsalpaava jännäri Rikospaikkana Presidion ohjaajalta, rooleissa GENE HACKMAN ja ANNE ARCHER.

 

Read more
Product Details
5050582612172
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in