×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

In a Better World (2010) DVD

Hævnen / Kosto

Ojaus Susanne Bier

Pääosissa Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm ja Markus Rygaard

Tekstitys englanti

Koston päähenkilöitä ovat afrikkalaisella pakolaisleirillä työskentelevä lääkäri Anton (Beck-sarjasta tuttu Mikael Persbrandt) ja hänen 12-vuotias poikansa Elias, joka asuu Tanskassa äitinsä (Trine Dyrholm) kanssa.

Read more
€24.00 (VAT incl.)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Reference:
5060126870913
Brand:
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

Kostokierteen dilemma sijoitetaan sekä aikuisten että lasten maailmaan. Humanistina itseään pitävä lääkäri joutuu todistamaan pakolaisleirillä tapahtumia, joihin hän ei pysty reagoimaan humanistin tavoin. Rauhallisessa tanskalaisidyllissä kiehuu yhtä lailla. Koulukiusattu Elias saa suojelijakseen kovapintaisemman Christianin, joka nuoresta iästään huolimatta on vakuuttunut siitä, että kosto on ainoa tapa puolustautua.

Susanne Bier on yksi Tanskan menestyneimpiä ohjaajia. Hän teki edellisen elokuvansa Things We Lost In the Fire Hollywoodissa, mutta palasi sen jälkeen kotikentälleen Tanskaan. Koston tekijätiimistä löytyvät Bierin pitkäaikaiset työtoverit, käsikirjoittaja Anders Thomas Jensen ja leikkaaja Pernille Bech Christenseniin, joiden kanssa hän on tehnyt kaikki tunnetuimmat elokuvansa (mm. Brothers ja Häiden jälkeen).

Susanne Bierin Kosto (Haevnen) voitti juuri Golden Globe -palkinnon parhaana vieraskielisenä elokuvana ja kilpailee myös parhaan ulkomaisen elokuvan Oscarista.

Read more
Product Details
5060126870913
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in