×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Dumplings (2004) DVD

Gaau ji

Ohjaus Fruit Chan

Pääosissa Ling Bai, Pauline Lau ja Tony Leung Ka Fai

Tekstitys suomi, ruotsi

Painos loppu

Read more
€12.00 (VAT incl.)
Painos loppu

Reference:
6416548463018
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

Ikuinen kauneus on myytti, jonka saavuttaminen vaatii radikaaleja toimenpiteitä. Hinta, minkä haave tuo maksettavakseen, ei todellakaan ole aina suloinen, vaan synkän korea, kivulias ja helvetillisen painajaismainen. 
Quing on entinen kauneusikoni ja tunnettu näyttelijätär, johon eletty elämä ja ikä ovat jo jättäneet jälkensä. Hän suree aktiivisesti ikääntymistään ja käyttää omaisuuksia rikkaan aviomiehensä varoista nuorentavien tuotteiden metsästämiseen. Sitten Quing saa kuulla Dumplings -kuurista, jossa pienillä, erikoisleivotuilla taikanyyteillä on ulkonäköä nuorentava vaikutus. Quing tarttuu välittömästi syöttiin ja etsii nyyttejä tekevän Mein käsiinsä, joka on entinen gynekologi... 
Kallis dieetti pääsee liikkeelle, mutta vähitellen Mein valmistama erikoisruokavalio ei vakuuta Quingia onnistuneesta kulinarismista tai terveellisyydestään. Quingin käyntien edistyessä, nyyttien koostumus käy kerta kerralta vaikeammaksi sulattaa... Kammottava totuus on pian kypsä paljastettavaksi.

Korean yksi tunnetuimmista ohjaajista, Fruit Chan, on yhdessä huippukuvaaja Christopher Doylen (Hero, Psycho) kanssa luonut tämän synkkäsävytteisen jännärin turhamaisuuden hinnasta. Pääosassa nähdään Aasian huippunäyttelijöihin lukeutuva Bai Ling (The Crow, Nixon).

Read more
Product Details
6416548463018
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in