×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Grizzly Man - Karhumies (2005) DVD

Ohjaus Werner Herzog

Pääosissa Timothy Treadwell, Amie Huguenard ja Werner Herzog

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

Ruotsinkielinen takakansi

Read more
€14.00 (VAT incl.)
Painos loppu

Reference:
7319980043048
Love1
Add to wishlist
Related products
No items
Description

Kriitikkojen ja intellektuelliyleisön suuresti arvostama ohjaaja Werner Herzog (Aguirre - jumalan viha, Fitzcarraldo), tutkii suggestiivisessa ja vangitsevassa dokumenttielokuvassaan Grizzly Man, karhuasiantuntija Timothy Treadwellin elämää ja sen dramaattista päätöstä. 
Treadwell eli sulassa sovussa harmaakarhujen kanssa kolmentoista kesän ajan, Alaskan erämaassa. Hän myös taltioi videokameralleen viimeiset viisi kautta. 
Lokakuussa 2003 Treadwell löydettiin yhdessä tyttöystävänsä kanssa pahoin raadeltuna ja osittain syötynä leiripaikkansa lähettyviltä, Katmain luonnonsuojelualueelta. Mitä tapahtui ja miksi Treadwellin, joka oli vakuuttunut kykenevänsä kommunikoimaan villien harmaakarhujen kanssa, elämä päättyi karmeasti, kohtalon ironian katkeroittamana.

Herzog ei keskity Grizzly Man:ssä pelkästään kesyttämättömän luonnon mysteereihin, vaan myös ihmisen luonteeseen, sen voimavaroihin ja yllättäviin kääntöpuoliin. Elokuva käyttää paljon Treadwellin autenttista, henkeäsalpaavaa kuvamateriaalia. Ne piirtävät kuvan äärimmäisen kiehtovasta persoonasta sekä tutkii ihmisen ja luonnon välisen suhteen solmukohtia.

Read more
Product Details
7319980043048
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in