×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Le concert - Konsertti (2009) DVD

Ohjaus Radu Mihaileanu

Aleksey Guskov, Mélanie Laurent ja Dmitri Nazarov

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

PAINOS LOPPU

Read more
€12.00 (VAT incl.)
Painos loppu

Reference:
6416335176275
Brand:
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

Andreï Filipov (Aleksei Guskov) oli kerran Venäjän juhlituin kapellimestari ja maailmalla tunnettu Tšaikovski-spesialisti. Hänen johtamansa Bolšoin orkesterin Tšaikovski-tulkinnat nousivat myyttiseen lentoon. Vanhan vallan romahduksen jälkeen hän työskentelee yhä Bolšoissa. Siivoojana.

Filipov varastaa Bolšoin orkesterille saapuvan esiintymiskutsun. Hän aikoo palata valokeilaan ja nostaa Tšaikovskin taas lentoon Valon kaupungissa, Pariisissa. Edessä on vain pari haastetta. Muut poispotkitut alkuperäiset mestarisoittajat toimivat kuka missäkin puolivillaisessa tai ainakin melko laillisessa hommassa. Aikaa on vain pari viikkoa. Orkesteri on saatava kokoon – ja Pariisiin. Ilman rahaa se on vaikeaa… Mutta mahdollista.

Kapellimestari käy karhunpainiin kohtalon kanssa, apunaan paras ystävänsä, ambulanssikuski-sellisti Sacha (Dmitri Nazarov). Sekä pahin vihollisensa, entinen Breznevin kätyri Gavrilov (Valery Barinov). Miten Pariisin kuumin nuori viulistitähti (Mélanie Laurent) saadaan suostumaan konsertin solistiksi? Mikä salaisuus yhdistää kapellimestarin ja ykkösviulistin kohtalot? Kuinka vara-Bolšoin onnistuu sulattaa kopeiden pariisilaisten sydämet?

Read more
Product Details
6416335176275
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in