×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Kolja (1996) DVD

Ohjaus Jan Sverák

Pääosissa Zdenek Sverák, Andrei Chalimon ja Libuse Safránková

Tekstitys suomi, ruotsi

Painos loppu

Read more
€9.00 (VAT incl.)
Painos loppu

Reference:
6416548911014
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

Tsekkoslovakiassa asuva 55-vuotias Louka on lahjakas muusikko, jolla oli uransa puolesta takanaan loistava tulevaisuus. Hänen aikoinaan valtiovaltaa vastaan osoittama protesti piti huolen siitä, että musisointi valtion sinfoniaorkesterissa loppui kuin seinään. Nyt Louka elättää itseään antamalla soittotunteja, koristelemalla hautakiviä ja esiintymällä hautajaisissa. Vapaa-aikansa hän käyttää nuorten naisten liehittelyyn - varsin hyvällä menestyksellä. 
Kun nuoren ja viehättävän venäläisen naisen, Nadezdan, pitää oleskeluluvan saamiseksi löytää tsekkiläinen aviomies, suostuu Louka tämän perheen tarjoukseen mennä maksua vastaan naimisiin Nadezdan kanssa. Mutta ennen kuin riisi on karissut häähunnusta, häipyy Nadezda poikaystävänsä luokse Saksaan, jättäen 6-vuotiaan poikansa, Kolyan, Loukan huostaan. 
Vannoutunut poikamies Louka on kaikkea muuta kuin valmis isähahmoksi, ja pitää pikkupoikaa vain rasitteena elämälleen ja naisten metsästykselle. Mutta kaksikko löytää pian yhteisen sävelen. Kolya vierellään Louka alkaa nähdä elämänsä uusin siivin.

Read more
Product Details
6416548911014
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in