×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

He ajavat öisin (1940) DVD

They Drive by Night

Ohjaus Raoul Walsh

Pääosissa George Raft, Humphrey Bogart ja Ann Sheridan

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

Painos loppu.

Read more
€14.00 (VAT incl.)
Painos loppu

Reference:
7321944658410
Brand:
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

George Raftin ja Humphrey Bogartin mieli palaa aina vaan tien päälle He ajavat öisin -klassikossa, joka on väkivahva tarina kahdesta veljeksestä, jotka yrittävät elättää itsensä riippumattomina rekkakuskeina. Ann Sheridan esittää rekkamiesten suosiman kuppilan tarjoilijatarta, joka huolehtii niin murkinoista kuin pajatuksestakin. Ja Ida Lupino on jääräpäinen johtaja, joka sekoittaa liiketoimet, romanssin ja murhan. 
Bogart istuu jälleen pelkääjän paikalla matkalla pääosanesittäjän tähtistatukseen (jonka hän saavutti jo seuraavana vuonna) ja Raft hoitelee ajohommat yhdessä parhaista rooleistaan. Tämä elokuva on mainio esimerkki Warner Bros studion yhteiskunnallisesti tiedostavasta elokuvanteosta (ohjaajana Raoul Walsh) ja oivalliset miesnäyttelijät alleviivaavat tuota painavaa sanomaa vakuuttavalla tavalla. Naiset eivät tosin pärjää yhtään sen heikommin: Lupinon murtuminen oikeussalikohtauksessa teki hänestä sensaation lähes yhdessä yössä ja näyttelijätär sai pysyvän kiinnityksen studiolta.

DVD Lisämateriaali: Traileri, Uusi elokuvan tekemisestä kertova dokumentti Jaettu valtatie: tarina He ajavat öisin- elokuvan takana, Harvinainen lyhytelokuvamusikaali Swingtime in the Movies

Read more
Product Details
7321944658410
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in