×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Pieni tyttö joka asuu kujan päässä (1976) DVD

The Little Girl Who Lives Down the Lane

Ohjaus Nicolas Gessner

Pääosissa Jodie Foster, Martin Sheen ja Alexis Smith

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

Read more
€9.00 (VAT incl.)
Painos loppu

Reference:
6416548516615
Love1
Add to wishlist
Related products
No items
Description

13-vuotias Rynn (Jodie Forster) on juuri muuttanut pieneen rannikkokaupunkiin. Hän asuu kujan päässä olevassa isossa talossa isänsä kanssa. Mutta runoilija-isä tuntuu viihtyvän omissa oloissaan, sillä kukaan ei ole nähnyt häntä vilaukseltakaan pitkiin aikoihin. 
Yksinäinen tyttö ja näkymättömissä pysyvät vanhemmat houkuttelevat taloon kutsumattomia vieraita. Utelias vuokraemäntä on päättänyt kaivaa esiin totuuden tytön perheestä ja hänen aikuinen poikansa (Martin Sheen) seuraa Rynnin tekemisiä vaarallisen kiinnostuneena. Tytön voinnista huolestuu myös paikallinen poliisikonstaapeli. Rynn ei pidä tunkelijoista. Eivätkä kaikki pääsekään lähtemään talosta elävinä. 
Kauhutrilleri Pieni tyttö joka asuu kujan päässä nosti nuoren Jodie Fosterin tähtinäyttelijöiden joukkoon. Elokuvan ilmestymisvuonna hän sai ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa elokuvasta Taksikuski. Fosterin vastanäyttelijänä nähdään Martin Sheen (Julma maa, Ilmestyskirja. Nyt!). Julkaisu sisältää elokuvan sensuroimattoman alkuperäisversion.

Read more
Product Details
6416548516615
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in