×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Skins - kausi 1 (3-dvd)

Pääosissa Nicholas Hoult, Joseph Dempsie, Mike Bailey, Mitch Hewer, Hannah Murray, April Pearson ja Larissa Wilson

Tekstitys suomi, ruotis, tanska, norja

Ensimmäinen tuotantokausi

Read more
€25.00 (VAT incl.)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Reference:
6438044258950
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

BAFTA-palkittu Skins liekeissä seuraa riehakkaan bristolilaisen kaveriporukan arkea ja rakkauselämää. Lämminhenkistä komediaa ja uskaliasta realismia todellinen tv-harvinaisuus draamaa teini-ikäisistä teinien esittämänä. Jokainen jakso on sekoitus huumoria ja sydänsuruja, ja tarinat näiden hankaluuksiin ajautuvien 17-vuotiaiden elämästä ovat välillä hyvinkin shokeeraavia. He ovat optimistisia nuoria jotka opintojen lomassa käyttävät huumeita, juovat alkoholia ja harrastavat seksiä.

He elävät täysillä rajojaan testaten. Tony on kaupungin parhaimman näköinen kundi, hänen paras ystävänsä Sid taas on vähemmän onnekas tyttöjen kanssa, kunnes anorektinen Cassie tulee kuvioihin. Mutta Sid on rakastunut Michelleen, joka tapailee Tonya ? tietenkin. Porukkaan kuuluu myös myös suorapuheinen muusikko Jal, bilettäjä Chris, Maxxie ja hänen paras ystävänsä Anwar, joka onnistuu miksamaan pillerit, 
jännityksen ja juomisen uskontonsa kanssa. Sarjassa vierailevat mm. Harry Enfield, Neil Morrissey, Sarah Lancashire, Danny Dyer ja Peter Capaldi.

Read more
Product Details
6438044258950
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in