×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Maalaukseen kadonnut nainen (2007) DVD

Ce que mes yeux ont vu

Ohjaus Laurent de Bartillat

Pääosissa Sylvie Testud, Jean-Pierre Marielle ja James Thiérrée

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

painos loppu

Read more
€12.00 (VAT incl.)
Painos loppu

Reference:
6416335176022
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

Maalaukseen kadonnut nainen on tarina Jean Antoine Watteaun (1684-1721) maalausten mysteereihin hukuttautuvasta opiskelijasta, trilleri salatusta elämästä ja kätketyistä tunteista, sekä lumoavan elegantti kuvaus Pariisin (taide)historiasta. 

Elokuvan maalaukseen katoava nainen on taideopiskelija Lucie (häikäisevä Sylvie Testud; mm. Nöyrin palvelijanne, Pariisin varpunen), joka on vakuuttunut sitä että Watteaun maalauksista löytyy avain taiteilijan salattuun rakkaustarinaan. Lucie lähestyy maalauksia samaan tapaan kuin murhapaikkaa tutkiva etsivä varmana siitä, että johtolankojen on löydyttävä, kun vain tutkii riittävän tarkasti.

Ohjaaja Laurent de Bartillat´n mukaan Watteau on täydellinen mysteerimaalari. Omituinen taiteilija oli salamyhkäinen ja epäsosiaalinen, hänellä oli tapana kadota ympäri Pariisia sijainneisiin ateljeihinsa, ja hänestä tiedetään hyvin vähän. Bartillat käyttää Watteaun maalauksia kiehtovina portteina toisiin todellisuuksiin. Luovuus kuohuu pinnan alla kuin alati virtaava joki. Ja uskokaa tai älkää, myös Pariisin katukivien alla virtaa joki, pitkään katseilta kätketty Bievre.

Read more
Product Details
6416335176022
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in