×
Click for more products. Close
No produts were found.
Click for more products. Close
No produts were found.
Tervetuloa!

Muiden hyväksi (2010) DVD

El mal ajeno / For The Good Of Others

Ohjaus Oskar Santos

Pääosissa Eduardo Noriega, Belén Rueda ja Angie Cepeda

Tekstitys suomi, ruotsi

Read more
€19.00 (VAT incl.)
1-3 arkipäivää
Varastossa
Reference:
6416335180081
Love0
Add to wishlist
Related products
No items
Description

MUIDEN HYVÄKSI kysyy, mitä pitäisi tehdä, jos meillä olisi kyky parantaa, mutta siitä joutuisi maksamaan kovan hinnan henkilökohtaisesti.

Päähenkilö Diego on äärimmäisten kipujen kanssa kamppailevien potilaiden kanssa työskentelevä lääkäri, joka tuntuu itse leijuvan elämän läpi kuin puudutuksessa. Diegoa esittävän Eduardo Noriegan mukaan ”elokuvalla on trillerin rakenne. Mutta tässä trillerissä on fantasiaelementtejä ja melodraamaa. Siinä on myös kreikkalaisen tragedian aineksia. Päähenkilö joutuu tekemään raskaita päätöksiä, joiden myötä hänen läheistensä elämä joutuu vaakalaudalle. Tätä elokuvaa on mahdoton luokitella. Se ei anna mahdollisuutta arvata, mitä tapahtuu seuraavaksi.”

Elokuvan naispääosassa nähdään Orpokodista, Julian silmistä ja Serranon perheestä tuttu Belén Rueda. Muiden hyväksi on ensimmäinen Alejandro Amenábarin (Tesis, The Others, Meri sisälläni) toiselle ohjaajalle tuottama elokuva. Santosin taustajoukot ovat Espanjan valioliigaa, raskainta kaliiberia. Amenábarin lisäksi elokuvantakana on Telecinco-yhtiö, joka on ollut tuottamassa elokuvia Orpokoti, Pan’s Labyrinth ja Hierro.

Read more
Product Details
6416335180081
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in