×
Click for more products. Close
No produts were found.

Olavi Virta 100-vuotta juhlajulkaisu (10 DVD)

Nuoria ihmisiä,  Kalle Aaltosen morsian,  Kaunis Veera eli balladi Saimaalta,  Kipparikvartetti,  Pekka Puupää kesälaitumilla,  Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä,  Pekka ja Pätkä puistotäteinä,  Minä soitin sinulle illalla,  Kaksi vanhaa tukkijätkää

Ohjaus Toivo Särkkä, Armas Lohikoski

Pääosissa Olavi Virta, Anneli Sauli

Ei txt

Read moreShow less
39,00 € (tax incl.)
Painos loppu

Reference:
6416415972872
Brand:
Love0
Add to wishlist
You may also like
No items
Description

Nuoria ihmisiä, 1943

Kun keksijä Janne saa potkut teknokemian tehtaasta, hän perustaa oman laboratorion, joka on pian täynnä uusia, joskin epäonnisia keksintöjä kuten varasloukku ja katosta putoava sänky. Keksintöjensä lomassa tämä hyväntahtoinen hölmö ihastuu joka päivä uuteen tyttöön ja vannoo heille ikuista rakkautta.

Kalle Aaltosen morsian, 1948

Kun merenkulkuneuvos Hallermaa jää eläkkeelle, laivayhtiön johtoon on astumassa hänen nuori ja eläväinen tyttärensä. Koska tytöllä ei ole pienintäkään merikokemusta, hän pestautuu S/S Vellamoon hyttisiivoojaksi naamioituneena. Pian komea aliperämies Kalle Aaltonen huomaa kilvoittelevansa muustakin kuin laivan tulevasta päällikkyydestä.

Kaunis Veera eli balladi Saimaalta, 1950

Kun mustalaispariskunta yrittää myötäjäisten toivossa naittaa kaunista Veera-tytärtään (Assi Nortia) vastoin tämän tahtoa, tyttö karkaa tervahöyry ""Prinsessa Armadan"" keittiöön... Romantiikkaa, huumoria ja musiikkia tulviva elokuva säteilee kuin kaunis suomalainen kesäpäivä.

Kipparikvartetti, 1952

Varakas vuorineuvoksetar Rahava haluaa puutarhajuhliinsa kuuluisan Kultakurkkukvartetin. Kallista Kultakurkkukvartettia ei rahaton ohjelmatoimisto tietenkään pysty hankkimaan, mutta paikalle marssii vastaperustettu Kipparikvartetti …

Pekka Puupää kesälaitumilla, 1953

Justiina lähettää Pekan vuokraamaan huvilaa kesäksi. Pätkä lähtee mukaan ja yhdessä kaverukset ostavat asumiskelvottoman röttelön loistohuvilana. Kulutettuaan kauppaan kaikki rahansa, Pekka ja Pätkä kaavailevat täysihoitolan perustamista.

Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä, 1954

Aprillipäivänä Pekka ja Pätkä lukevat lehdestä, että Lapissa on nähty lumimies. Radiojuontaja lupaa miljoonan sille, joka tuo lumimiehen elävänä hänen ohjelmaansa. Ilmankos Justiinan kirjoittamassa ostoslistassa lukee ""sukset""; hän tietenkin haluaa Lappiin jahtaamaan lumimiestä.

Pekka ja Pätkä puistotäteinä, 1954

Justiina heittää kimmastuneena Pekkaa ruokalautasella, joka lentää ikkunasta ulos, eikä osukaan Pekan päähän. Talonmies Pikkarainen pelästyy ja uskoo näkevänsä ""lentävän lautasen"" eli ufon. Justiina on kyllästynyt Pekan laiskotteluun ja ajaa tämän työnhakuun.

Minä soitin sinulle illalla, 1954

Tehtaantytöt vetävät pitkää tikkua siitä, kuka hakee vuosijuhlassa johtaja Risto Järvistä naistentanssiin. Kun ""Minä soitan sulle illalla"" tango kajahtaa, niin Seija pyytää johtajaa tanssimaan kanssaan. Toivo Kärjen ikivihreät sävelmät siivittävät tehtaantytön ja johtajan rakkaustarinaa romanttisessa komediassa, jonka pääosissa ovat Olavi Virta ja Anneli Sauli.

Kaksi vanhaa tukkijätkää, 1954

Ylirasittunut vuorineuvos Saarinen kyllästyy perheensä seurapiirielämään ja lähtee tukkijätkäksi Akkakosken uitolle. Mukaan tulee hänen tyttärensä Liisa. Tyttö saa heti lauman ihailijoita ja yksi heistä on etumies Kari Honka. Luvassa on romantiikkaa ja tietysti tukkilaiskisat. Musiikkipitoisen komedian lemmenparia esittävät Anneli Sauli ja Olavi Virta.

Read moreShow less
Product Details
6416415972872
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle