Click for more products. Sulje
No produts were found.

Tähtien kirja - KIRJA

 

Peter von Bagh esittelee runsaasti kuvitetussa suurteoksessaan maailman suurimmat elokuvatähdet ja piirtää heidän keskeisten elokuviensa kautta samalla esiin monisärmäisen kuvan 1900-luvun elokuvasta ja populaarikulttuurista. Loistava selailukirja. Vakavaa ja painokasta kuvaa ja tekstiä – kevyesti, ilmavasti ja inspiroivasti! Otava, kovakantinen, 500 sivua.

Lue lisääShow less
45,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

 

Errol Flynn, Ingrid Bergman, Brigitte Bardot, James Dean, Marilyn Monroe, Meryl Streep, Tom Hanks – parisataa maailman suurinta elokuvatähteä

Tähti-ilmiö kristallisoitui 1910-luvulta lähtien sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Tähdet ruumiillistivat ideoita ja ideaaleja kuin kreikkalaiset jumalat aikoinaan.

Julkisuuskoneisto pyöri jo 1930-luvulla mielettömillä kierroksilla. Tähden rooli alkoi käsittää paljon muutakin kuin esiintymisen elokuvassa: oli henkilökohtaisia mainostilaisuuksia, tuote-esittelyjä, mainoksia. Takana oli yleisön kyltymätön uteliaisuus: mitä tähdet söivät, mitä he harrastivat, ketä he rakastivat ja mitä he vihasivat.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle