×
Click for more products. Sulje
No produts were found.

Tähtien kirja - KIRJA

 

Peter von Bagh esittelee runsaasti kuvitetussa suurteoksessaan maailman suurimmat elokuvatähdet ja piirtää heidän keskeisten elokuviensa kautta samalla esiin monisärmäisen kuvan 1900-luvun elokuvasta ja populaarikulttuurista. Loistava selailukirja. Vakavaa ja painokasta kuvaa ja tekstiä – kevyesti, ilmavasti ja inspiroivasti! Otava, kovakantinen, 500 sivua.

Read moreShow less
45,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Reference:
Love0
Add to wishlist
You may also like
No items
Kuvaus

 

Errol Flynn, Ingrid Bergman, Brigitte Bardot, James Dean, Marilyn Monroe, Meryl Streep, Tom Hanks – parisataa maailman suurinta elokuvatähteä

Tähti-ilmiö kristallisoitui 1910-luvulta lähtien sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Tähdet ruumiillistivat ideoita ja ideaaleja kuin kreikkalaiset jumalat aikoinaan.

Julkisuuskoneisto pyöri jo 1930-luvulla mielettömillä kierroksilla. Tähden rooli alkoi käsittää paljon muutakin kuin esiintymisen elokuvassa: oli henkilökohtaisia mainostilaisuuksia, tuote-esittelyjä, mainoksia. Takana oli yleisön kyltymätön uteliaisuus: mitä tähdet söivät, mitä he harrastivat, ketä he rakastivat ja mitä he vihasivat.

Read moreShow less
Tuotetiedot
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle