Click for more products. Sulje
No produts were found.

Citizen Peter -kirja (Antti Alanen)

Peter von Bagh (s. 1943) on elokuvahistorioitsija, -ohjaaja, -käsikirjoittaja, palkittu tietokirjailija, Love Kirjojen perustaja, radio-ohjelmien tekijä, Filmihullu-lehden päätoimittaja (vuodesta 1968 lähtien!) ja festivaalijohtaja. Valovoimaisena sivistyksen puolustajana hän on ainutlaatuinen, lajinsa viimeisiä suomalaisen älymystön edustajia.

Lue lisääShow less
30,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
Saapuva tuote
Viite:
9789520109745
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Ennen muuta hän on cinefiili. "Peter von Bagh on nähnyt kaikki katsomisen arvoiset elokuvat, ja useimmat niistä useammin kuin kerran. Puolen vuosisadan aikana, jonka hän on elänyt elokuvan parissa, hän on tavannut jokaisen neron, ikonin, uudistajan ja omintakeisuuttaan ylenkatsotun ohjaajan, jokaisen aliarvostetun mestarin ja joka ikisen arkistointiin vihkiytyneen persoonallisuuden, joka on omistautunut taiteemme varhaisille sarastuksille. Pitkän ikänsä saatolla Peter von Bagh on ehtinyt tutustua heihin henkilökohtaisesti, ja kun hän tämän ohella on suuri kertoja, armolahjanaan sekä voimakkaan käskevänsävyinen äänensä että sammumattoman huvittunut hymy katseessaan, hän pystyy kertomaan hyvän tarinan jokaisesta mestarista erikseen - etenkin kun hän niin mielellään välittää edelleen niitä asioita, jotka hän kaikkien heidän seurassaan viettämiensä tuntien aikana on oppinut. 

Kyllä, von Bagh on totisesti harvinainen esimerkki täysillä eletystä elokuvaelämästä: legenda vanhan koulun cinefiliasta", kirjoittaa juhlakirjan toinen toimittaja, kölniläinen elokuvakriitikko Olaf Möller.

Citizen Peter tarkastelee Peter von Baghin monipuolista elämänuraa monesta näkökulmasta. Kirja sisältää myös Peter von Baghin omaa, ennen julkaisematonta materiaalia.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
9789520109745
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle