×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

KALKKUNA N:o 2

Mm.Chesty Morgan,Dyanne Thorne ja Natsi-exploitaatio!!!

Varaa ajoissa omasi.Edellinen loppui kesken...

Lue lisää
9,00 € (sis. alv)
Painos loppu

Viite:
Suosikit0
Lisää listaan
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Kalkkuna-lehti on erilainen elokuvajulkaisu. Se keskittyy leffamaailman marginaaliin ja suuren yleisön vieroksumaan ns. camp-kulttuuriin – eksploitaatio- ja roskaelokuviin. Unohtamatta kotimaisia kulttiklassikoita.

Kaikki camp ei ole roskaa, eikä kaikki roska ole kalkkunaa. Eksploitaatio voi olla vastenmielistä katsottavaa tai viihdyttävää roskaa. Kaikki lehdessä esitellyt elokuvat, näyttelijät tai ohjaajat eivät suinkaan ole roskaa, mutta voivat sisältää mitä mainioimpia camp-arvoja.

Elokuvia voi arvioida nelijakomallin kautta. On olemassa hyviä hyviä elokuvia, huonoja hyviä elokuvia, hyviä huonoja elokuvia ja huonoja huonoja elokuvia. Kyseessä on useimmiten tuotantokulujen ja -arvojen suhde saavutettuun lopputulokseen; joskus suurella rahalla päädytään totaaliseen kuraan ja joskus pikkubudjetilla ja täydellä ammattitaidottomuudella luodaan kulttimainetta nauttivia kalkkunoita.

Kalkkuna-lehti kirjoittaa Suomi-filmeistä puhtaalta fanipohjalta ja kohteita kunnioittaen – samalla viihdyttävät camp-arvot tunnustaen. Kaikki elokuvat eivät kestä aikaa ja nykykatsojan silmässä tragedia muuttuu äkkiä komediaksi.

Lehden toimitus, Matti Saine ja Juha Ruotsalainen, harrastaa elokuvia laidasta laitaan ja genrestä toiseen, niin mainstreamtuotantoja kuin halpisrykäisyjäkin. On katsottava laatuleffoja tunnistaakseen huonot – ja päinvastoin.

Lue lisää
Tuotetiedot
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään