×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Jos pitäisi nimetä täydellinen elokuva Ruben Östlundin uusin teos Triangle of sadness olisi hyvä ehdokas. Elokuva on kuin vuoristorata elokuvan muodossa.
Paras koskaan näkemäni oopperan taltiointi. Upeaa, näkemyksellistä osaamista koko tiimiltä, erityisesti tietysti ohjaajalta, Ingmar Bergmanilta,
Hauska, surullinen ja merkillisen inspiroiva dokkari, vaikkei Mentorsin musa itselle kauheana kolahdakaan. Tällaisia dokumenttileffoja näin erikoisista hahmoista tulee aivan liian harvoin vastaan.
El Duce Eldon Hoke Kulttuuri metalli musiikki punk rock
Mielestäni tämä on kyllä heittämällä Hopkinsin uran parhaita töitä; näyttely yleisesti korkealuokkaisen realistista, mutta melko toisenlainen ja mielenkiintoinen lähestymistapa perinteiseen tarinankerrontaan verrattuna.
Kyseessä on klassikko, että se kertonee kaiken!
Kevyehkö juoni, väkisin tehdyn oloinen, ilman Crusea B-luokan filmi?
Lentopätkät hyviä kohtauksia ja ainoat jotka jaksoivat kantaa loppuun asti. Maveric/Rooster suhteeseen ei jaksettu enää kirjoittaa syvällisempää ratkaisua ja koko elokuvan loppu jäi roikkumaan "ilmaan"
Täytyy pitää Cruisesta jotta jaksaa katsoa sitä "samaa ilmettä"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aivan ihana elokuva, jonka voin katsoa nyt uudelleen ja uudelleen dvd:n ansiosta.
Tämä on yksi parhaista kasarilla julkaistuista nuorten elokuvista, ehkä jo kulttimaineessa. Breakfast clubissa tiivistyy aikakauden jupit, hipit, punkkarit ja muut nuorisoryhmät yhdessä tilassa. Elokuvassa keskitytään yhteen lauantaihin jälki-istunnossa, jossa istuvat erilaiset nuoret, jotka huomaavat päivän aikana, etteivät ehkä olekaan niin erilaisia. Parasta on sen aitous, ja siihen oli helppo samaistua, vaikka romantiikkaa on myös viljelty ronskisti. Soundtrack on huippu!

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle