Click for more products. Sulje
No produts were found.

The World's End - Cornetto Trilogy (3 4K UHD + 3 Blu-ray)

Shaun of the Dead (2004), Hot Fuzz (2007), The World's End (2013)

Pääosissa Simon Pegg, Nick Frost, Martin Freeman

Tekstitys englanti HOH , Shaun Of The Dead 4K Suomi, Ruotsi

4K UHD + Blu-ray

Lue lisääShow less
115,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
5053083191597
Julkaisia:
Suosikit1
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

HOT FUZZ 
Konstaapeli Nicholas Angel on työssään niin hyvä, että saa kaikki muut näyttämään huonoilta. Seurauksena hänen pomonsa ovat päättäneet pyyhkäistä hänet maton alle. Niinpä Lontoon huippupoliisi löytää itsensä uneliaasta Sandfordin pikkukylästä maaseudulta.

SHAUN OF THE DEAD 
Shaunin elämä polkee paikoillaan. Hän viettää kaiken aikansa paikallisessa The Winchester -pubissa parhaan kaverinsa Edin seurassa, kiistelee äitinsä kanssa ja laiminlyö tyttöystäväänsä Liziä. 
Kun Liz sitten jättää hänet, Shaun päättää vihdoin saada asiansa järjestykseen. Hänen täytyy valloittaa uudelleen tyttöystävänsä, korjata suhde äitiinsä ja kohdata aikuisuuteen kuuluvat velvollisuudet. 
Valitettavasti KUOLLEET ovat heräämässä henkiin aikeissa syödä ihmisiä. Uutta voimaa saaneelle Shaunille se on vain yksi este muiden joukossa. Valtavan ZOMBIE-EPIDEMIAN kohtaama, krikettimailalla ja lapiolla aseistautunut Shaun lähtee Ed vanavedessään pelastaakseen äitinsä ja vastahakoisesti myös isäpuolensa sekä tyttöystävänsä ja entistä vastahakoisemmin tämän ystävät Davidin ja Diannen ja vie heidät omasta mielestään maailman turvallisimpaan paikkaan, The Winchesteriin.

THE WORLD'S END 
Gary Kingille (Simon Pegg) ja Andy Knightleylle (Nick Frost) sen piti olla kaikkien aikojen jälleennäkeminen ? yksi ilta, viisi kaverusta ja 12 baaria. Määränpäänä on The World?s End -pubi, mutta vain vahvimmat selviävät alkoholintäyteisestä matkasta. Ratkiriemukasta iltaa viettävä joukko on valmis vaikka valloittamaan maailman...mutta tällä kertaa he saattavatkin joutua pelastamaan sen. Elokuvat Shaun of the Dead ja Hot Fuzz ohjannut Edgar Wright on jälleen onnistunut luomaan äärimmäisen viihdyttävän ja riemastuttavan elokuvan. The World?s Endin hervottoman huumorin ja räjähtävän toiminnan yhdistelmä saa nostamaan maljan maailmanlopulle.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
5053083191597
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle