×
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Click for more products. Sulje
No produts were found.
Tervetuloa!

Joulumaa (2017) Blu-ray

Ohjaus  Inari Niemi

Pääosissa  Milka Ahlroth, Eino Heiskanen, Irmeli-Unelma Hyde

Tekstitys ruotsi, englanti, suomi HOH

Lue lisääShow less
18,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
Saapuva tuote
Viite:
6418471171251
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan(1)
Liittyvät tuotteet
Ei tuotteita
Kuvaus

Kiitetty, tunnettujen näyttelijöiden tähdittämä hyväntuulinen draamakomedia Joulumaa kertoo joulunpyhistä, joiden aikana kaikki muuttuu ja elämä ottaa uutta suuntaa. Elokuvan on ohjannut Kesäkaverit-menestyselokuvan ohjaaja Inari Niemi.

Helena (Milka Ahlroth) valmistautuu viettämään joulunpyhiä itsekseen. Exällä (Tommi Korpela) on jo uusi. Ulli (Mari Rantasila) houkuttelee parhaan ystävänsä ainoaan joulukohteeseen, mihin heillä on varaa. Luvassa on vanhanajan joulu maalla naisten kesken.

Luomutilaa isännöivät nuoret ihanteelliset, mutta tilanhoidolliset ummikot, Tuure (Eero Ritala) ja Unna (Anna Paavilainen). Nuoripari yrittää elää unelmaansa röttelössä, vaikka ekologinen elämäntapa ja lapsentahtinen kasvatus alkavat koetella niin ihanteita kuin parisuhdettakin. Maatilalle tulee sitten vielä yksi vieras (Martti Suosalo).

Maatilan joulu on poikkeustila, jossa pieni porukka hitsautuu tiiviiksi miniyhteisöksi. Lopulta kaikki on sekaisin ja joulumaan naiset joutuvat elämän suurten kysymysten äärelle.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6418471171251
Arvostelut
Ei arvostelua

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään