Click for more products. Sulje
No produts were found.

Tuntematon sotilas (2017) TV (3 DVD)

The Unknown Soldier

Ohjaus  Aku Louhimies

Pääosissa  Alina TomnikovEero AhoJohannes Holopainen 

Tekstitys Suomi, Ruotsi, Englanti

Viiden jakson TV versio 5 x 55min.

Lue lisääShow less
17,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
7333018014008
Julkaisia:
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Kuvaus

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan.

Tuntemattoman sotilaan pääosia näyttelevät Eero Aho, Johannes Holopainen, Jussi Vatanen ja Aku Hirviniemi. Muissa rooleissa nähdään esimerkiksi Hannes Suominen, Juho Milonoff, Samuli Vauramo, Matti Ristinen, Paula Vesala, Arttu Kapulainen, Joonas Saartamo, Andrei Alén, Marketta Tikkanen ja Diana Pozharskaya.

Televisiosarjaversio sisältää viisi 55-minuuttista osaa, joten teokselle tulee kokonaiskestoa noin neljä ja puoli tuntia. Elokuvan mitta on tasan kolme tuntia.

Viisiosaisen sarjaversion luvataan syventävän tarinaa lukuisilla kohtauksilla, jotka tuovat uusia näkökulmia kertomukseen.

Levyllä on pohjoismaisten kielien lisäksi englanninkielinen tekstitys sekä lisämateriaalina kaksi taustakoostetta: 8-minuuttinen Kainuun talvi Making of ja 16-minuuttinen Muistoja kuvauksista.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
7333018014008
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle