Click for more products. Sulje
No produts were found.

Mä oon mitä oon (2010) DVD

Somos lo que hay - We Are What We Are

Ohjaus Jorge Michel Grau

Pääosissa Adrián Aguirre, Miriam Balderas ja Francisco Barreiro

Tekstitys suomi, ruotsi, tanska, norja

Lue lisääShow less
19,00 € (sis. alv)
Toimitus 1-2 vko
1-2 vko
Viite:
6416335176473
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

Jorge Michel Graun esikoispitkän elokuvan avauskohtaus: ränsistynyt isähahmo laahustaa henkitoreissaan siistin ostoskeskuksen käytävillä kunnes kuukahtaa alusvaateliikkeen ikkunan ääreen.

Mutta ei hätää. Yhteiskunta toimii moitteettomasti; siivouspartio pyörähtää paikalle, eikä moisesta ostosfiilistä häiritsevästä raadosta ole tuokion kuluttua edes muistoa jäljellä.

Mutta tuota edesmennyttä kaivataan jossain. Nälkäinen perhe on tottunut siihen, että isä tuo aina vieraan illalliselle. Joka kerta uuden. Perhe joka syö yhdessä, voi hyvin, kuten tavataan sanoa. Tässä tapauksessa se ei päde vieraisiin. Perheen hermostuneen oloinen äiti laittaa pojat Julian ja Alfredon isän hommiin. Illallisvieras on hankittava. Siitä ei tule oikein mitään. Toinen pojista on liian väkivaltainen ja toinen liian avuton. Rakennemuutos rassaa, mutta perheen on pakko jatkaa valitsemallaan tiellä. Lopulta vieraita saadaan koolle useampia. Viranomaiset pyrkivät kaikin tavoin häiritsemään perheen uutta onnea. Alfredo nousee lopulta uhrautuvasti ottamaan hänelle vanhempana kuuluvan vastuun. Tulevaisuus jää perheen tyttären Sabinan varaan. Loppu on runollinen, ja lupaa paljon.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6416335176473
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle