Click for more products. Sulje
No produts were found.

Tauno Palo - kokoelma 3 (4DVD)

Pääosissa Tauno Palo, Ansa Ikonen, Sirkka Sipilä, Leo Lähteenmäki, Jalmari Rinne, Anneli Sauli ja Sulo Haarla.

SF-PARAATI (1939), KULKURIN VALSSI (1940), AATAMIN PUVUSSA JA VÄHÄN EEVANKIN (1940), HILJA -MAITOTYTTÖ (1953)

Lue lisääShow less
25,00 € (sis. alv)
Painos loppu
Viite:
6415018625321
Suosikit0
Lisää listaan
Lisää vertailuun0
Samanlaisia
Ei tuotteita
Kuvaus

SF-PARAATI (1939, 1h 21min) Laulu soi, ja tunteet leiskuvat kun nuori säveltäjä, Tauno Palo, ja turistiauton opas, Ansa Ikonen palkataan esiintymään helsinkiläiseen loistoravintolaan. Yrjö Nortan ohjaama SF-paraati on ensimmäinen suomalainen musiikkielokuva ja klassikko lajissaan.

KULKURIN VALSSI (1940, 1h 44min.) Vapaaherra Arnold pakenee kaksintaistelun seurauksena Pietarista Suomeen ja kohtaa kauniin, mutta kopean kreivitär Helenan. Romanttisena lemmenparina nähdään Tauno Palo ja Ansa Ikonen ikimuistettavissa rooleissa. Toivo Särkän ohjaama Kulkurin valssi on Suomen menestyneimpiä elokuvia.

AATAMIN PUVUSSA JA VÄHÄN EEVANKIN (1940, 1h 11min) Kolme miestä jää alastomana saareen veneen ja vaatteiden ajelehtiessa ulapalle. Hullunkuriset tapahtumat ja väärinkäsitykset vuorottelevat kesäisessä komediassa, jonka tähtinä nähdään Sirkka Sipilä, Tauno Palo, Leo Lähteenmäki ja Jalmari Rinne. Elokuva perustuu Agapetuksen (Yrjö Soini) samannnimiseen, useasti filmattuun romaaniin.

HILJA -MAITOTYTTÖ (1953, 1h 22min) Mustasukkaisuus, väärinymmärrys ja intohimot varjostavat maalaistytön ja kaupukilaispojan rakkaustarinaa. Toivo Särkän ohjaaman kolmiodraaman pääosissa ovat Tauno Palo, Anneli Sauli ja Sulo Haarla. Elokuva pohjautuu Johannes Linnankosken novelliin.

Lue lisääShow less
Tuotetiedot
6415018625321
Arvostelut

Jätä arvostelu

  • Elokuvan tähdet:
Kuvaile lyhyesti
Lähetä kuva
Vedä kuva tai paina ja valitse

Settings

Valikko

Luo asiakastili ja tallenna omat suosikit

Kirjaudu sisään

Luo asiakastili luodaksesi omia elokuvalistoja.

Kirjaudu sisään

Ole hyvä ja kirjaudu

Kirjaudu sivulle